Mijn zoektocht

.

In januari 2017 vertrok ik, samen met mijn paard en pony uit Nederland, op naar geluk. Ik vertrouwde erop, dat ik het zou voelen, zodra ik het gevonden had. Ik liep een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, deed vrijwilligerswerk in een herberg voor pelgrims, een opvangcentrum voor paarden en in een retreatcentrum, maar nergens leek ik écht te horen.

Wél kreeg ik te maken met de ene na de andere uitdaging; Van autopech, tot het bijna kwijtraken van Meknes en Nikka. Toch waren er op de moeilijkste momenten, mensen die voor me klaarstonden. En steeds als er ergens een deur dichtging, ging er elders een open. Het gaf me het vertrouwen dat het universum ons helpt, als we onze dromen waarmaken.

Na drieënhalf jaar vond ik de plek waar ik gelukkig ben; Ik leef tussen eerlijke en bescheiden mensen, die allemaal grotendeels leven van wat de moestuin hen geeft. Ik besef nu, dat ik tot veel meer in staat was, dan in zelf voor mogelijk had gehouden, en dat onze moed, om ons hart te volgen, uiteindelijk beloond wordt. Om deze reden deel ik mijn verhaal; Ik geloof erin dat als we honderd procent onszelf zijn, we vele uitdagingen aankunnen. Ik hoop dat ik je kan inspireren om ook in deze pittige tijden, jouw eigen, unieke pad te bewandelen.