Steun mij

Op dit moment, ben ik in het proces om het boek te gaan uitgeven. Dat vraagt een investering maken voor de redigeer- en drukkosten. Met het inkomen dat ik hier in Galicië heb, lukt me dat niet zomaar. Wil jij ook dat het boek er komt, dan kun je me steunen, via ‘buy me a coffee’. 

Ieder bedrag, of vorm van support, waardeer ik enorm. Ik hoop dat het boek er komt, zodat het een hart onder de riem kan zijn voor veel mensen, om trouw te blijven aan zichzelf, en hun eigen, unieke, levensweg te bewandelen.

 

Donate

At this moment, I am in the proces of publishing my book in Dutch. It’s about my camino the la vida, and especially about being truthful to yourself, your heart, your soul, in difficult times; About walking your own path, your own unique camino.

I wrote it in Dutch, so first it will be published in Dutch, but later I hope to translate it, to English and/or Spanish, so it can be an inspiration for other to walk their own path.

At this moment, I am looking for funding. You can help me, by ‘buying’ the baskets I make (from Monday to Thursday I will be in Ligonde, about 75 kilometer before Santiago), or you can make a donation on ‘buy me coffee’. You choose, how many coffees you want to buy.