Geloof, hoop en liefde 

Tijdens het begin van de coronacrisis hebben we kunnen zien, hoe mooi de wereld is, als we het rustiger aandoen; De hemel was weer strakblauw, de luchtvervuiling minder en mensen hingen briefjes op, waarop ze hun hulp aanboden. Op deze zorg voor elkaar en de natuur, wil ik mijn aandacht focussen, want die mooie, groenere, egalitaire, solidaire wereld is nog steeds mogelijk, ook al lijkt de aandacht daar nu van weg te gaan.

Ik wil een bijdrage leveren aan een mooiere wereld door verhalen op te tekenen van geloof, hoop en liefde. Door te laten zien dat er mooie, liefdevolle mensen en initatieven zijn. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Ik ga daarom opnieuw schrijven, want hoop doet leven. Daarom wil ik andere pelgrims aan het woord laten. Wat is hun verhaal? Wat zijn hun dromen? Hun idealen? Hoe houden we hoop op een fijne, zachte wereld? Mijn bijdrage zal een nieuw boek zijn.